Inschrijvingsformulier Federatietraining Trampoline - TumblingVul het inschrijvingsformulier in voor 11 september. Het exacte aantal deelnemers en hun namen kunnen doorgegeven worden tot 2 oktober.

Voor wie


Alle trainers met hun gymnasten tumbling en trampoline zowel beginners al gevorderden. 


Gymnasten krijgen de kans om te turnen in een uitgeruste turnhal, trainers kunnen bijleren van bij de externe trainers, allen specialist in hun discipline.

Wanneer


Zondag 6 oktober 2019

Waar


Turnhal Gymnastica
De Hoogt 20, 2360 Oud-Turnhout

Programma


13u -13.30u:             Gezamenlijke opwarming
13.35u – 14.20u:     Keuze toestel 1
14.25u – 15.10u:     Keuze toestel 2
15.15u – 16.00u:     Keuze toestel 3
16.05u – 16.50u:     Keuze toestel 4
16.50u – 17.00u:     Opruimen

Info inschrijvingsprocedure


- Een club kan zich inschrijven met meerdere groepen op voorwaarde dat er minstens 1 trainer per groep voorzien wordt. Iedere groep apart inschrijven door een nieuw formulier in te vullen.

- Weet je nog niet exact moet hoeveel gymnasten en/of wie er meekomt? Geen probleem, schrijf je ploeg al in door een 1ste keer het inschrijvingsformulier in te vullen voor 11 september! Daarna heb je nog tijd tot 2 oktober om je gymnasten in te schrijven door een 2e keer het formulier in te vullen.

Denk goed na wat je jouw gymnasten wil bijleren en meld die onderwerpen in dit inschrijvingsformulier, zo kunnen onze trainers zich goed voorbereiden ifv de opgegeven onderwerpen.

- Bij inschrijving geef je aan op welke toestellen je wil trainen met je groep en over welk onderwerp  je hulp van de externe trainer wil.

- Bij de opmaak van de planning zullen we hier zoveel als mogelijk rekening houden. Er zal getracht worden om elke trainer gedurende 30-45min te voorzien.

Kostprijs


€5 per gymnast; 

Trainers komen gratis.

Externe trainers


Tumbling: 
Lotte Peleman - Instructeur B Tumbling
Trainster The Sky is the Limit

Trampoline:
Stijn Avau - Trainer B Trampoline - Hoofdtrainer Trampoline KSGT

Page 1 of 5