Intresseanmälan: Hälsa på maten-träff med Orkla FoodSolutions

Vi vill hemskt gärna träffas (fysiskt eller digitalt) och köra en utbildning tillsammans med dig och ditt team, för att höja kompetensen, kunskapen och glädjen kring hälsa och hållbarhet i skolköket med Orkla FoodSolutions produkter.


Träffen riktar sig till er som arbetar professionellt med kost inom skolans värld. Oavsett om ditt team består av kockar, dietister, pedagoger, rektorer eller andra roller som är med och påverkar maten som serveras och hur man kommunicerar med barnen kring detta.


Observera att detta bara är en intresseanmälan som innebär att vi kommer att ta kontakt med er för att höra mer om era tankar och förutsättningar, för eventuell träff och utbildning. Inom ungefär en vecka efter inskickad intresseanmälan kommer du att höra av oss.


Dubbelkolla gärna att all kontaktinformation stämmer.

DIN KONTAKTINFORMATION


PERSONUPPGIFTSHANTERING

Du som gör en intresseanmälan accepterar också att vi kan komma att ta kontakt med dig för uppföljning, men vi kommer inte att sprida din information till tredje part.


I sidfoten på vår hemsida orklafoodsolutions.se finner du mer information om Orklas hantering av personuppgifter i allmänhet.