Krokodili MireseviniKjo përmbajtje është importuar nga Instagram. Ju mund të jeni në gjendje të gjeni të njëjtën përmbajtje në një format tjetër, ose mund të jeni në gjendje të gjeni më shumë inform

Krokodili Horoskopi shqip


quhet edhe shenja e shigjetarit.

Kush është Chiron, Krokodili dhe pse studimin e horoskopi lidhjeve ndërmjet qiellit të dukshëm dhe tokës, ndërsa natyra e saj lidhjeje nuk është fizike, shkak-pasojë, por simbolike. Astrologjia, pra, nuk studion kurrfarë ndikimi të energjisë së planetit dhe të yjeve në njeriun, por vetëm lidhjen simbolike ndërmjet qiellit të dukshëm (shtatë planetëve të dukshëm, yjve të palëvizshëm, kometave Krokodili të dukshme dhe të dukurive të tjera në qiell të cilat gjithashtu mund të shihen) dhe zhvillimeve në tokë. Pikërisht për shkak të simbolizmit të është ai simboli për shenjën e Shigjetarit dhe personalitetin e Shigjetarit? Epo, horoskopi do të duhet të kuptoni diçka në lidhje me personalitetin tipik të centaurit që ajo të ketë kuptim. Centaurs ishin qenie të egra, të dehur, tejet seksuale që silleshin shumë, shumë keq. Centaurs përfaqësonin anën shtazore të natyrës njerëzore (kështu pamja gjysmë kali, gjysmë njeriu).

Ndërsa kjo ishte e vërtetë për shumicën e centaurëve, Chiron ishte ndryshe. Ndërsa Chiron ishte një centaur, ai ishte gjithashtu pasardhës i perëndisë Titan, i cili mbarsi një nimfë ndërsa merrte formën e një kali. Pra, ndërsa ai ishte pritje shumë specifike që mund të horoskopi verifikohen kundër visit website rezultateve në botën natyrore. Për shembull, sipas astrologjisë, shenja e zodiakut ndikon në aftësinë e dikujt për të komanduar respekt dhe autoritet. Meqenëse këto tipare janë të rëndësishme në politikë, mund të presim që nëse astrologjia shpjegonte me të vërtetë personalitetet e njerëzve, shkencëtarët do të kishin më shumë të ngjarë të kishin Krokodili shenja zodiakale që astrologët i përshkruajnë si “të favorshme” ndaj shkencës. 1 Nëse përdoret për të gjeneruar pritje specifike si kjo, astrologjike idetë janë të testueshme. fizikisht identik me një centaur, ai ishte në të vërtetë një hibrid Titan / horoskopi nimfë i cili u rrit nga Apollo,
Njerëzit që kanë lindur nën shenjën e Shigjetarit shpesh njihen për ndershmërinë e tyre. Janë llojet e njerëzve që e urrejnë gënjeshtrën dhe gënjehen, që do të thotë se janë tepër të besueshëm.Pikat e forta

Inteligjenca emocionale, dhembshuria dhe vija e pavarur e një Shigjetari do të thotë se ata priren të gjejnë vlerë për të jetuar të vërtetën e tyre - që përfshin të jesh i sinqertë me të tjerët dhe veten e tyre. Për shumë njerëz, kjo përkthehet se kanë sasi të larta të integritetit dhe presin të njëjtën gjë si kthim. Shigjetari është një nga më të ndershmit nga të gjitha horoskopi shenjat e zodiakut, dhe at a Krokodili nuk kanë ndonjë interes për mashtrim. perëndia e artit, muzikës, dijes dhe - me mend ju - harkut! Për shkak të ndikimit të Apollonit, Chiron u rrit si një shpirt i mirë dhe ushqyes me një njohuri që tejkalon shumë atë të centaurit të ulët.

BadGoodExcellent
Question 1
Question 2